Bedrijfsfilms, reportages of webfilms

Zie onderstaand alle mogelijkheden, wij helpen u graag bij al uw wensen.

Contact

Tijden veranderen. Er zijn veel nieuwe kanalen die mensen gebruiken om informatie te verzamelen, zoals Twitter, Facebook, YouTube en Instagram. Dit biedt veel mogelijkheden om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Film is breed inzetbaar op websites, op smartphones, op Social media, in digitale nieuwsbrieven, op informatieschermen of tijdens beurspresentaties.

Bedrijfsfilms
Bedrijfsfilms
Op sfeervolle wijze brengen wij uw bedrijf in beeld en is ideaal voor gebruik bij bijeenkomsten, bij bezoek aan klanten of als introductie op je website of LinkedIn-profiel.
Reportages
Reportages
Met een reportage maakt u een informatief verslag van een nieuwswaardige situatie of gebeurtenis in film.
Bruidfilms
Bruidfilms
Sommige herinneringen kun je niet fotograferen. Het mooie van een bruidsfilm is dat je een dag opnieuw ervaart!
Uitvaartvideo
Uitvaartvideo
Een uitvaartvideo kan mensen helpen bij de verwerking van hun verdriet. Familie of vrienden in het buitenland die niet naar Nederland kunnen komen, krijgen alsnog een visuele impressie van de uitvaart.
Commercials
Commercials
Een reclame op een televisiescherm zorgt voor meer reclame-herinnering, reclame-herkenning en merk-terugkoppeling dan op mobiele devices.
Instructiefilms
Instructiefilms
Online instructiefilms of online lessen zijn handig omdat mensen er overal en altijd toegang hebben, zonder dat ze fysiek ergens naar toe hoeven te gaan.
Documentaire
Documentaire
Een documentaire is een non-fictieve film met scènes uit de werkelijkheid die een beeld proberen te geven van een bepaalde situatie.
Registratie
Registratie
Wij maken voor u een complete videoregistratie van toneel, opera, dans, (klassieke) concerten en andere podiumkunsten.
 Digitaliseren van smalfilm S8 en dubbel 8
Digitaliseren van smalfilm S8 en dubbel 8
Voorkom zo slijtage! Laat vandaag nog al jouw kostbare herinneringen overzetten.
Explainers
Explainers
Met een uitlegfilm wil je de werking van een product of een proces uitleggen aan je publiek zonder dat je uren bezig bent met het vertellen van het verhaal.
After movie
After movie
Een aftermovie is een film die weergeeft hoe een evenement is verlopen. Dit kan een complete registratie, een compilatie, of een combinatie van deze twee zijn.
Animatiefilm
Animatiefilm
Met een animatiefilm kun je in korte tijd relatief veel informatie op een heldere en begrijpelijke wijze presenteren. Deze korte animaties zijn uitstekend geschikt om te delen via Twitter of Facebook.